Thursday 1 February 2018

BERANIKAH NAJIB SAHUT CABARAN MUHYIDDIN?

KUASA RAKYAT GAGALKAN PENIPUAN BN DALAM PRU-14

 

Perdana Menteri dalam kenyataannya semalam memberikan jaminan bahawa tidak akan berlaku sebarang bentuk penipuan dalam pilihanraya umum ke-14. Kenyataan ini hanyalah berupa penafian semata-mata.

 

Pakatan Harapan mempunyai kebimbangan yang berasas bahawa pilihanraya umum ke 14 akan menjadi pilihanraya yang terkotor dalam sejarah Malaysia. Tatkala gelombang kebangkitan rakyat menolak Najib dan Barisan Nasional semakin ketara, jentera Barisan Nasional juga sedang giat merancang pelbagai penipuan untuk mempertahankan kuasa.

 

Persempadanan semula kawasan pilihanraya yang sedang berada dalam proses akhir untuk mendapatkan kelulusan Parlimen dibuat dengan sebegitu rupa untuk memberikan kelebihan kepada BN. Daerah-daerah mengundi yang dimenangi oleh BN dalam pilihanraya umum ke-13, dipindahkan ke kawasan-kawasan DUN atau Parlimen yang dimenangi secara tipis oleh BN, dengan tujuan untuk menambah majoriti BN di kawasan-kawasan tersebut dalam PRU-14.

 

Pada masa yang sama, daerah-daerah mengundi yang dimenangi oleh pembangkang dalam PRU-13 dipindahkan keluar dari kawasan DUN atau Parlimen yang dimenangi secara tipis oleh pembangkang, dengan tujuan untuk mengurangkan undi pembangkang dalam kawasan tersebut dan seterusnya memenangkan BN dalam PRU-14.


Akan terdapat kawasan-kawasan Parlimen yang menjadi longgokan undi pembangkang yang jumlahnya adalah lebih kecil berbanding kawasan-kawasan Parlimen yang menyaksikan pertambahan undi BN berasaskan keputusan PRU-13. 

 

Pakatan Harapan mengetahui bahawa jentera Barisan Nasional bekerjasama rapat dengan Suruhanjaya Pilihanraya Malaysia untuk melakar peta persempadanan pilihanraya yang baharu untuk memberikan kelebihan kepada BN dalam PRU-14. Sesiapa sahaja yang meneliti peta persempadanan baharu akan dapat mengetahui bahawa ia dibuat secara sengaja untuk memihak kepada BN. Bukankah ini satu bentuk penipuan yang nyata?

 

Pakatan Harapan juga mendapati terdapat ribuan nama dalam daftar pemilih yang tidak mempunyai alamat lengkap. Ini menimbulkan keraguan tentang siapakah identiti mereka? Adakah mereka benar-benar pemilih yang layak atau tidak?

 

Selain itu, tidak pernah berlaku dalam sejarah pilihanraya Malaysia, kategori pengundi pos ditambah dengan merangkumi kakitangan kerajaan yang sebelum ini tidak menghadapi sebarang masalah untuk mengundi sebagai pengundi biasa. Jika sekalipun kerajaan berhasrat untuk memberikan kelonggaran kepada mereka untuk mengundi tanpa menjejaskan tugas rasmi, maka tidak sepatutnya menjadi masalah kepada kerajaan untuk mengisytiharkan hari mengundi sebagai hari cuti umum.

 

Pakatan Harapan juga telah dapat mengesan sejumlah anggota tentera dipindahkan ke kem-kem tentera yang belum siap dibina di beberapa kawasan pilihanraya yang dimenangi secara tipis oleh BN dalam PRU-13. Dengan pemindahan ini, anggota-anggota tentera ini layak mengundi sebagai pengudi pos di kawasan Parlimen dan DUN di mana mereka ditempatkan.

 

Dengan proses undian pos yang tidak telus serta terdedah kepada penipuan, Pakatan Harapan mempunyai kebimbangan yang berasas bahawa BN akan menggunakan proses undian pos untuk menipu dalam PRU-14. Penipuan dan manipulasi undian pos akan dilakukan oleh BN semata-mata untuk mengekalkan kuasa mereka yang ibaratnya sedang berada di hujung tanduk.

 

Najib tidak perlu membohongi rakyat dengan mengatakan BN tidak akan menipu dalam PRU-14. Hakikatnya, penipuan telah dan sedang dilakukan oleh BN kerana mereka semakin hari semakin takut akan kalah dalam pilihanraya. Buktinya, sehingga ke hari ini, Najib masih belum berani untuk membubarkan Parlimen dan mengadakan pilihanraya.

 

Dengan segala kuasa yang ada pada Najib dan BN, mereka sudah pasti akan melakukan apa sahaja bentuk penipuan untuk mengekalkan kuasa. Najib pasti tahu apa akibat yang akan ditanggung olehnya jika BN kalah. Najib juga tahu BN pasti akan kecundang jika pilihanraya dijalankan secara bebas dan adil.

 

Jika Najib benar-benar ingin memberi jaminan bahawa tiada penipuan dalam PRU 14, maka Pakatan Harapan mendedesak kerajaan supaya mengundang pasukan pemantau pilihanraya yang bebas daripada Sekretariat Komanwel dan PPB untuk memantau perjalanan PRU-14. 


Namun, kita tidak boleh menolak hakikat bahawa dengan segala kuasa yang ada pada Najib dan BN, mereka akan melakukan apa sahaja untuk mengekalkan kuasa.

 

Justeru, yang penting ialah apa yang boleh dibuat oleh rakyat? Adakah kita sebagai rakyat akan hanya berpeluk tubuh dan menyerahkan segalanya kepada takdir? Adakah kita rela membiarkan rejim kleptokrat BN terus berkuasa selepas PRU-14?

 

PRU-14 bukanlah pertembungan antara PH dan BN. PRU-14 adalah pertembungan antara rakyat dan BN untuk menghentikan segala bentuk kerosakan dan kemungkaran yang sedang dilakukan oleh Najib dan BN.

 

Saya yakin, apabila majoriti besar rakyat bangkit menolak BN menerusi peti undi, apa sahaja bentuk penipuan yang dilakukan oleh Najib dan BN tidak akan mampu menyelamatkan mereka. Pilihan ada di tangan kita sebagai rakyat untuk menggunakan kuasa kita menolak rejim kleptokrat BN dan menyelamatkan Malaysia.

 

 

TAN SRI DATO’ HJ MUHYIDDIN HJ MOHD YASSIN

Timbalan Presiden Pakatan Harapan/

Pengerusi JK Pilihanraya Pakatan Harapan

1hb Feb 2018


ULASAN - Berdasarkan hujah-hujah bernas yang dilontarkan Muhyiddin Yassin, beranikah Najib Razak menyahut cabaran beliau untuk membenarkan pemerhati antarabangsa memantau PRU 14 akan datang? (ShahbudinHusin 01/02/2018)

275 comments:

 1. Replies
  1. Jika pilihanraya kali ini dilaksanakan dgn adil ikut peraturan
   Aku yakin dan percaya kerajaan akan pasti bertukar tangan
   Apabila PAKATAN HARAPAN ( PH ) menerajui pemerintahan
   In sya Allah Malaysia kembali BERMARUAH, BERKEMAJUAN

   abu

   Delete
  2. Mamat ni maduk mahkamah pun
   kecut,ajak berbahas lagi
   gigil.cakap saja meneran
   tapi hati kecil.

   Delete
  3. Nak menang x payah pikiaq hukum hakam ugama.Pedulikan allah kalau hendak menipu. Biar serban berat berkilo-kilo kalau dah macam ayam termakan dedak akan terpimpin oleh nafsu.

   Delete
  4. Budin2
   Poyi la mabok!

   Big reform start from Onn Jaafar gathering all Malays to unity ... Tunku reform to make reality to Independent, then come reforming Malay to utilize land the Green Book by Tun Razak, solidarity by Hussein Onn as to remember his father Onn Jaafar giving big role big reform by Mahathir next to Abdullah Ahmad Badawi then now Najib (done so far good transforming Malaysia to greater grand design) ... What we need is the most awaiting man the very best creation and very best fabrication of Allah the Almighty ... to reform all mankind to become brotherhood to prosper to next world. Bahasa Melayu whether like or dislike to be accept the world language as to follow the good character and attitudes just like the prophet Muhammad Rasulullah saw. This scenario with be upmost gigantic reformation not for Malaysia but for the world ... this should we need actually .... the 2nd wheel or whosever Mahathir Anwar Zahid bla bla bla nothing will change ... then continue people grumble complaining where and what wrong. Don't be surprise at sudden the that time real begun. The very great man come alone with motorcycle.

   Delete
  5. Najib lahanat kepala bapok mana ada telo !

   Presiden umno paling pengecut dalam sejarah Malaysia !

   Kalu Tun M sergah dia .. terkencing dlm seluar agaknya.

   Delete
  6. Eh mana pegi si puaka jamal jamban ah?, lama dah tak nengok aksi bodoh dia sokong si kepala bapok tu... dedak tak masuk ke?
   kahKhakHah

   Delete
  7. sejak terlibat dlm pilihanraya tahun 1999 smpi skang 2018...pihak pembangkang selalu timbulkan isu pengundi hantu...persempadanan semula...pengiraan undi...but still kita duk takuk sama tanpa tindakan progesif...tiap PRU duk serah tekak nk mati..kami pengundi pwrabis duit nk balik mngundi brharap perubahan tp parti sama gak menang...PH sepakat semua kita #BOIKOIPRU14..kalo ad parti(PAS) yg brtanding maka sy tahu la betapa munafik-nya parti sy....bakal bekas ahli..

   Delete
  8. PM Najib mesti kena tanya Rosmah Mansor dulu. Jika Rosmah Mansor izin, PM Najib akan terima cabaran.

   GENG TAKUBIN SEMALAYSIA.
   GENG NASI KANGKANG KAKI KEPIT.

   Delete
  9. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...


   Delete
  10. Arahan dari Kak Mah tak boleh buat begitu dan MO1 terpaksa ikut kata Kak Mah

   Delete
  11. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...

   Delete
 2. telour dh lama hilg....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ini masa paling sesuai jika MO1 Najib orang pandai
   Bersihkan nama sendiri maruah bangsa dan negara
   Biar mereka tenguk saksi MO1 bukan KLEPTO CIBAI
   Sbg permulaan Pendaftaran PH sila luluskan segera

   mamposumnobnpas mamposumnobnpas mamposlah

   abu

   Delete
  2. Telur PM Najib kena kepit 24jam. Rosmah Mansor guna mandrem made in India.

   GENG TAKUBIN SEMALAYSIA.
   GENG NASI KANGKANG KAKI KEPIT.

   Delete
  3. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...


   Delete
 3. 2nd..pas pis pus..vote for mak badak

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pemantauan antarabangsa amalan lumrah di dunia
   Bagi mempastikan proses pilihanraya tidak dicemar
   Apatah lagi skandal 1MDB terkenal seantero dunia
   Dari deMokrasi jadi KLEPTOKRASI Malaysia tercemar

   mamposumnobnpas mamposumnobnpas mamposlah

   abu

   Delete
  2. LOVE MAK BADAK. LOVE KLEPTOKRASI.

   GENG TAKUBIN SEMALAYSIA.
   GENG MAKAN NASI KANGKANG.

   Delete
  3. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...


   Delete
 4. BN= Badak najib, vote for mak badak ye

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...


   Delete
 5. Mak badak for all, membangun bersama mak badak..takburrr

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...


   Delete
 6. FUYOOOOOINKKKKKKK...

  TAK PAYAH LAYAN CANARAN SI JIDIN NI
  BUANG KAREN NAK LAYAN SI JIDIN PP LEBAMNYA
  KUTTY DAN BOBOI NI LAH SI JIDIN KENA BULI
  BAHANA BERKAWAN DENGAN PEMIMPIN UTARA
  PADAN MUKA SI JIDIN KALI INI...  KIKIKIKIKI...

  KALAU BERANI CER CABAR KUTTY BABI TU...!!!

  BERAMBOSSSSSSS... INI KALI LAH...


  BARUA DAP@SINGAPORK MOHON MENINGGAL DAN BERAMBOSSSSSSS. ...


  IKIKIKIKIKUKIIOOONNKKK...

  ReplyDelete
  Replies
  1. vote for mak badak ye..kalu tak sape nk bayar mak badak nyopping nanti

   Delete
  2. LEMBU KONDO DH TERLEPAS OOII..BWK TAIK BABI JHO LO LAGI..

   FUYOINKK..

   OINKK..OINKK..KIKIKIKI

   Delete
  3. sensitif tu sebaut pasal kondo, marah kat jat, johi chola

   Delete
  4. Anon 18:19. Belum dapat dedak ke? Mkn ubat pergi main jauh jauh.

   Delete
  5. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...


   Delete
 7. Syukur mesia masih aman

  ReplyDelete
  Replies
  1. syukur mesia ada mak badak...hidup amno..hidup pas

   Delete
  2. betul la mesia ada mak badak, nape x caya?

   Delete
  3. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...


   Delete
 8. vote for mak badak..jgn asik nak membadak jer

  ReplyDelete
 9. Jgn ckp berani je...buktikan dgn tindakan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. berani kerana badak, tanpa badak sapelah kita

   Delete
  2. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...

   Delete
 10. Actually there is one other reason that says that the cheating during the coming general election shall take place (once the people let their guard down) - and it may be found in the case of 1MDB and similar cases in these past few years.

  That is, in the case of 1MDB in particular the whole world knows what they did and did not do and which today had brought the rakyat to bear the consequences both financial and non financial - and yet that person and his gang members continue to say no plundering, no money laundering and the like... It is all human errors!

  Crazy - but it is true.

  And with such remarks coming from that person, is there anyone out there to believe in whatever he says?

  Also, allow me to say this: the GE14 is not quite rakyat versus that person and his marauding band of robbers, it is actually a battle between the forces of good (from both inside and outside the country) and the forces of evil.

  ReplyDelete
 11. Undi bn bermakna mempersilakn china merah utk meratah apa saja aset dinegara ini. Silala en komunis semua...ambilla apa kamu suka dlm negara ni. Yg lepas kita perang dulu lupakn lah. Barang lps jgn dikenang. Marilah kita bercinta selepas ini. Buang yg keruh ambik yg jernih.

  Undi bn bermakna mnyokong jho low merompak duit pk2haji dr tabung haji... ambillah ambil lah lagi jho low..pakhaji tkkisah pakhaji redo dunia akhirat. Pakhaji halalkn la kamu nk judi pun...yela mo1 pun syg kamu kn. Dia baru masuk kaabah...eeh takkn org jahat boleh masuk kaabah. Apala sgt duit tabung hj tu...tu dunia belaka. Pkhaji pun dh anggap jho low anak angkat pkhaji tau. Meh sini nk peluk cikit..

  Undi bn bermakna mencintai dan memperjuangkn gst.

  Undi bn bermkna mnyokong 355 dilacurkn oleh puak agama perasan suci.

  Undi bn bermkna mnjadikan saifool jamal jamban azwan ali sebagai idola dn pujaan hati. Jamal seorg pejuang sanggup mati walau hnya tinggal tuala. Saifool tu seorg pejuang yg sanggup mngadai lubang demi agama dn bangsa. Azwan lg lah pejuang bangsa. Sanggup berlakun gila babi demi agama dn bangsa.

  Undi bn bermkna mngasihi merindui dan mncintai seorg badak berendam yg usang. Seorg yg menjadi ibu kaum muslimin umno dan pas. Sentiasa dia bersama badak jantan sentiasa demi agama dn bngsa. Seorg ibu yg sgt pnyayang kpd anaknya. Anaknya sazali itu diberikn segala kemewahan dunia akhirat.

  Snggup berdiri dia pertahan anaknya yg difitnah buat filem lucah. Walhal yg dibuat ialah sebuah filem unsur dakwah.  ReplyDelete
  Replies
  1. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...

   Delete
 12. Cyberpetpot umnobngok tetap sayang ngan mak badak..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...

   Delete
 13. korang nape dengki ngan mak badak? mak kan chantek

  ReplyDelete
 14. AKHIRNYA JIDIN TEWAS DI TANGAN KUTY
  KUTY NAK BOBOI JADI PEDANA MINTRI
  JIDIN HANYA PERKAKAS TIPUAN KUTY KINI
  PADAN MUKO JIDIN PIRCAYA PUAK UTARA INI

  PEMIMPIN UTARA MANA ADA MUKA
  TEBAL MUKA KAKI PENIPU PAHIT SELAMBA
  AKHLAK AKIDAH PUN DEPA JUAL SUMA
  SLOGAN ISLAM HARAMJADAH SEBAGAI ALATNYA
  TELO MAK BAPAK TOK NEK DEPA PUN DEPA JUAL SELAMBER AJER...


  BERAMBOSSSSSS.... BARUA BARUA DAP@SINGAPORK YG AKIDAH TUNGANG LANGGANG NI....


  KIKIKIKI.. INI KALI... CUKUP2 LA JADI PENIPU...


  BERAMBOSSSSSS. ...

  ReplyDelete
 15. Kejora bapuk tua bodoo @ cikgu najmi taiping mali1 February 2018 at 19:09

  Budin ...kejap lagi kejora bongok akan meracau...penyakit gila babi nye datang mula sabotaj blog ko ni....kejora bongok nak halang pembaca blog ni bagi komen yg bernas ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. P E R H A T I A N :

   Sebagaimana Rosmah-Najib memporak-perandakan negara, begitu jugalah cyber-teropmahnya yg menggelarkan diri 'Kejora' buat dalam blog ini untuk mengalih tiang gol.

   Kecuali blog Kluangman, memang tebiat Kejora dari mula saya kenali di blog parpukari, pisau net, putra merdeka, dgn pelbagai kaedah seperti...

   - tiru-tairu kopipes 100% bahan sampah;
   - ramalan judi 4 no. ekor;
   - jual ayat2 suci & hadith2 nabi saw;
   - sajak dendam berahi;
   - pantatun sampah'
   - sabotaj ruangan;
   - maki, hamun, caci & mencarut;
   - putar spin tulisan orang;
   - mendusta & memfitnah tanpa bukti sahih.

   ps:
   Selagi tuan punya blog membiarkan kejora berbuat 'spam membazir waktu & ruangan', selagi itu saya juga akan terus menangkis mendedahkan apa tujuan kejora berbuat demikian.

   Selanjutnya, kita tinggu apa tindakan tuan empunya blog......!!

   Delete
  2. cyberpetpot umnobngok nio telah dibayar oleh mak badak. dulu heboh kata rba, sekarang yg nyata adalah amno pimpinan maselan. hidup mak badak

   Delete
  3. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 16. Kejora bapuk tua bodoo @ cikgu najmi taiping mali1 February 2018 at 19:14

  Ape masalahnye kalo pemantau antarabangsa di jemput untuk pru...pemantau bukan bertugas untuk uruskan pru...

  Najib dah terkenal diseluruh dunia tak bertulur mcm kejora bapuk gila babi...hihihi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 17. kejora kan sayang kan badak kibidap kibadak

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...
   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 18. Kecoh riuh heboh pasal PH pelawa pemerhati asing
  Depa ni memang bangang, itu kan hak pembangkang
  Bkn PH je, Rakyat pon tau UMNOBN ni kuat kencing
  Mcm 1MDB dan GST tu, ahkirnya rakyat ditemberang

  mamposumnobnpas mamposumnobnpas mamposlah

  abu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...
   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 19. Kejora cikgu pokbodoh musibat tahi palat celaka
  GN mr j matpork macai lembu kondo MO1 puaka
  Kalau sudah halus mulus semua nya telus belaka
  Apa engkorang takut bukti kan lah pada mereka

  mamposumnobnpas mamposumnobnpas mamposlah

  abu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...
   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Delete
 20. 22 TAHUN KUTY BABI TU BRRKUASA
  INI SPR LAH YANG KUTY BABI BELA
  DAH NAK MAMOS BARU LA TERKINJA
  TAK PAYAH LAYAN LA INI BARUA SUMA...

  BERAMBOSSSSSS
  KIKIKIKI...

  ReplyDelete
  Replies
  1. sepanjang tempojh jibby berkuasa, mak badak la yg berkuasa sebenarnya,,ko hado?

   Delete
  2. 22 TAHUN KUTY BABI TU BRRKUASA
   INI SPR LAH YANG KUTY BABI BELA
   DAH NAK MAMOS BARU LA TERKINJA
   TAK PAYAH LAYAN LA INI BARUA SUMA...

   BERAMBOSSSSSS
   KIKIKIKI...

   22 TAHUN KUTY BABI TU BRRKUASA
   INI SPR LAH YANG KUTY BABI BELA
   DAH NAK MAMOS BARU LA TERKINJA
   TAK PAYAH LAYAN LA INI BARUA SUMA...

   BERAMBOSSSSSS
   KIKIKIKI...
   22 TAHUN KUTY BABI TU BRRKUASA
   INI SPR LAH YANG KUTY BABI BELA
   DAH NAK MAMOS BARU LA TERKINJA
   TAK PAYAH LAYAN LA INI BARUA SUMA...

   BERAMBOSSSSSS
   KIKIKIKI...


   22 TAHUN KUTY BABI TU BRRKUASA
   INI SPR LAH YANG KUTY BABI BELA
   DAH NAK MAMOS BARU LA TERKINJA
   TAK PAYAH LAYAN LA INI BARUA SUMA...

   BERAMBOSSSSSS
   KIKIKIKI...   22 TAHUN KUTY BABI TU BRRKUASA
   INI SPR LAH YANG KUTY BABI BELA
   DAH NAK MAMOS BARU LA TERKINJA
   TAK PAYAH LAYAN LA INI BARUA SUMA...

   BERAMBOSSSSSS
   KIKIKIKI...

   22 TAHUN KUTY BABI TU BRRKUASA
   INI SPR LAH YANG KUTY BABI BELA
   DAH NAK MAMOS BARU LA TERKINJA
   TAK PAYAH LAYAN LA INI BARUA SUMA...

   BERAMBOSSSSSS
   KIKIKIKI...


   22 TAHUN KUTY BABI TU BRRKUASA
   INI SPR LAH YANG KUTY BABI BELA
   DAH NAK MAMOS BARU LA TERKINJA
   TAK PAYAH LAYAN LA INI BARUA SUMA...

   BERAMBOSSSSSS
   KIKIKIKI...   22 TAHUN KUTY BABI TU BRRKUASA
   INI SPR LAH YANG KUTY BABI BELA
   DAH NAK MAMOS BARU LA TERKINJA
   TAK PAYAH LAYAN LA INI BARUA SUMA...

   BERAMBOSSSSSS
   KIKIKIKI...
   22 TAHUN KUTY BABI TU BRRKUASA
   INI SPR LAH YANG KUTY BABI BELA
   DAH NAK MAMOS BARU LA TERKINJA
   TAK PAYAH LAYAN LA INI BARUA SUMA...

   BERAMBOSSSSSS
   KIKIKIKI...   22 TAHUN KUTY BABI TU BRRKUASA
   INI SPR LAH YANG KUTY BABI BELA
   DAH NAK MAMOS BARU LA TERKINJA
   TAK PAYAH LAYAN LA INI BARUA SUMA...

   BERAMBOSSSSSS
   KIKIKIKI...


   Delete
 21. sini badak sana badak , shopping sakan pun badak ..sapekah itewww

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 22. Seperkara lagi, persempadanan semula sila batalkan
  Tidak masuk akal kubor pon jadi alamat tmpt tinggal
  Nampak sgt UMNOBN amat terdesak sangat tertekan
  Jika rakyat tahu SPR penipu UMNOBN pasti meninggal

  mamposumnobnpas mamposumnobnpas mamposlah

  abu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...
   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 23. Bila datang permohonan dr pemerhati antarabangsa itu
  Sila terima, sebagai tanda UMNOBN kerajaan yg hebat
  Jangan ditolak dengan berbagai alasan hendak menipu
  Pilih satu, kpcayan rakyat atau UMNOBN rakyat rembat!

  mamposumnobn mamposumnobn mamposumnobn mamposlah

  abu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...
   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Delete
 24. Dorang pon tarafnya pemerhati, bukan boleh apa
  Kalau UMNOBN menipu pun depa boleh tengok je
  Mencampuri urusan negara lain bukan kerja depa
  Cuma keluaq lapuran ja tanda depa dah buat kerja

  mamposumnobnpas mamposumnobnpas mamposlah

  abu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 25. Apco Yahudi BN jadikan penasihat ekonomi negara
  Apasal macai2 tak bising, sdgkan ekon Mesia hancur
  Wang dicuri khazanah digadai macai2 bergumbira
  Kini China Merah CCP menjarah Mesia bakal berkubur

  mamposumnobnpas mamposumnobnpas mamposlah

  abu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 26. yahudi tu geng mak badak la..ape kecoh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 27. CAKAP BARUA MACAI BERGEGAR SINI SANUN
  BOKTI BOKTI FAKTA SAMPI LA NI TAK MUNCUL
  HARAP JE KE KUTY ALJUBOORI FITNAH LENCUN
  MINTAK BOKTI DAN FAKTA TETIBA JADI BACUL...


  KIKIKIKIKI.... DOJ FBI BILA MAU TANGKAP LAAA... SUDA SITA KA BLOMMMM..?


  BERAMBOSSSS....

  ReplyDelete
  Replies
  1. RBA Umnobngok

   Delete
  2. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 28. FUYOOOOO.....FUccCccKkkkkkk...kikikikikiki

  ReplyDelete
  Replies
  1. fuyooo, mak badak Fuckkk

   Delete
  2. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 29. najib mesti berani punya. dia kan bugis. dia dah bersedia utk berlawan dgn pakatan harapan secara adil. kejantanan najib tak perlu disangsi oleh sesiapa. tanpa najib siapalah rosmah.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 30. RAKYAT NAK MUNTAH DENGAR PROJEK BILLION²....
  Insentif Pakatan���� Harapan jika BN Direhatkan PRU 14 akan datang.

  1⃣Gaji Penjawat Awam/Pesara dan Bonus di tingkatkan.

  2⃣Gaji Penjawat Swasta bermula Minimum RM1500.

  3⃣Elaun Kebajikan/ Oku/Ibu tunggal Di tingkatkan untuk Minimum permulaan RM800 - RM1000

  4⃣ Bantuan pasangan berkahwin RM500 Seorang untuk perkahwinan pertama.

  5⃣Lesen motosikal Percuma.

  6⃣Mansuh GST.

  7⃣Stabilkan Harga minyak di bawah paras RM1.50 seliter.

  8⃣Bantuan Pendidikan Percuma.

  9⃣Bantuan Pesakit Buah Pinggang,pesakit Jantung Bagi rawatan berkos Tinggi.

  1⃣0⃣Subsidi Air percuma dan Bil Elektrik.

  1⃣1⃣Mansuh PTPTN dan nikmati biasiswa/ pendidikan percuma.

  1⃣2⃣Salur Agih kekayaan mengikut kawasan dan daerah tercicir pembangunan.

  1⃣3⃣Wifi percuma Berkelajuan Tinggi Bandar serta Luar Bandar.

  1⃣4⃣Menstabilkan harga barang.

  1⃣5⃣Bantuan Duit Dapur bagi isi rumah berkahwin/ ibu tunggal  kepada Rakyat Miskin serta berpendapatan rendah sebanyak RM250 sebulan.

  1⃣6⃣Kad Peduli sihat Rakyat setahun RM500.

  1⃣7⃣Pinjaman Peribadi Penjawat Awam untuk tempoh 10 Tahun di naikan semula kepada 20 Tahun bayaran.

  1⃣8⃣Royalti Minyak kepada negeri negeri di tingkatkan Royalti.

  1⃣9⃣Mencegah Ketirisan khazanah negara serta mengagih kekayaan kepada Rakyat.

  2⃣0⃣Menghapuskan Tol di seluruh Malaysia.

  2⃣1⃣Harga kereta baru lebih rendah serta cukai kereta import di turunkan.

  2⃣2⃣Mewujudkan Peluang Pekerjaan lebih banyak.

  2⃣3⃣Mewujudkan peluang mesra usahawan/Peniaga kecil serta pinjaman mudah.

  2⃣4⃣Bantuan Persekolahan tahunan kepada Pelajar sebelum sekolah di buka tahun baru.

  2⃣5⃣Cukai insuran kereta di turunkan kepada kenderaan di bawah 1500CC.

  2⃣6⃣Memperbanyakan Rumah mampu milik bawah RM100,000 dengan insentif bantuan kerajaan.

  2⃣7⃣Siaran EPL Percuma kepada Rakyat Malaysia.

  2⃣8⃣Mengutamakan wang poket Rakyat mencukupi.

  2⃣9⃣Agihan Percuma Sekampit Beras setiap bulan kepada setiap isi rumah berkahwin miskin serta berpendapatan rendah.

  3⃣0⃣Insentif tunai Kelahiran Baru.

  3⃣1⃣ Insentif tabung Pendidikan Awal kepada bayi,kanak2 hingga dewasa. 

  3⃣2⃣Menarik pelabur asing lebih banyak.

  3⃣3⃣Menjadikan malaysia dan Rakyat berpendapatan tinggi menjelang 2020.

  3⃣4⃣Mengurangkan kos sara Hidup Rakyat.

  3⃣5⃣Khidmat kesihatan Percuma.

  3⃣6⃣Sistem Giliran Perdana menteri hanya 2 penggal.

  3⃣7⃣Menjadikan badan SPRM. Bebas serta lapor terus kepada Parlimen.

  3⃣8⃣Gaji Anggota Polis/Tentera akan di tingkatkan bagi meminima salah guna kuasa serta rasuah untuk golongan pasukan pertahanan/penguatkuasa undang undang.

  3⃣9⃣ Menaik taraf kehidupan Rakyat.

  4⃣0⃣Menaik taraf infrastruktur kuarters Tentera dan Polis dengan lebih baik.

  4⃣1⃣Menghadkan campurtangan Perdana menteri terhadap jabatan jabatan kerajaan dan Syarikat GLC.

  4⃣2⃣ Menghapuskan saman tertunggak pesalah lalulintas terutama kepada pesalah kesalahan Tiada lesen motosikal.

  4⃣3⃣Memansuhkan sistem AES

  4⃣4⃣Memberi kelonggaran berpolitik kepada seluruh Rakyat Malaysia.

  4⃣5⃣Mengembalikan wang Rakyat 1MDB di luar negara kepada Rakyat Malaysia.

  Ini barulah namanya kerajaan yang prihatin kepada rakyat bukan sebok projek mega sana sini..itu untuk komisyen poket sendiri.
  Macamlah rakyat tak tahu...
  Kluangman at Thursday, February 01, 2018

  ReplyDelete
  Replies
  1. Insentif sampah busuk..elok bakar saja..mengarut semua tu..

   Delete
  2. bwh bn mak badak je yg untong

   Delete
  3. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...
   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Delete
 31. GUYOOOOIIIOONNNKKKKKK

  EPL BERSIARAN SECARA PERCOMA
  EPL LOW CLASS TAK TANDING LA LIGA
  ORANG BODOS SUKA JER EPL DI TAJA
  NO WONDER BOLA KAT MESIA TAK MAJU JAYA...


  KIKIKIKIKI....

  JANJI PH MAAK AAII SUMA JANJI BABI
  ZIRO TOL SAMPAI LA NI PUN TAK DI CAPATI
  PINTU GERBANG SYKT 2 HRNGGET TELAN GLC
  BAB GEBANG JANJI BABI MATI PUN IDUP KEMBALI


  KIKIKIKIKIKI.... BERAMBOSSSS

  ReplyDelete
  Replies
  1. FUHYOOOOOOINKKKKKK...FUccCcKkkkk..kikikikikiki

   Delete
  2. Kejora bapuk tua bodoo @ cikgu najmi taiping mali1 February 2018 at 20:48

   Kejora bongok tukar name plak...

   Delete
  3. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 32. Dg Mahathir Panglima Bugis pakai "buah" ke 93.... Dg Muhyiddin, pakai "buak" ke 69 pun dah cukup.  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 33. Kejora bapuk tua bodoo @ cikgu najmi taiping mali1 February 2018 at 20:51

  Berani ke najib dibicarakan jika umno tumbang?...

  Sungai buluh Inn menanti najib and the geng...

  Gerenti najib takut sahut cabaran ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bila umno sudah tumbang , macai2 terus masok lubang
   Lubang yang najib gali , luas, seluas10 lapangan terbang
   Ahli2 umno boleh selubang , tiga juta pon masih lapang
   Tapi najibMO1 dah terbang , macai2 tak boleh tumpang

   mamposumnobn mamposumnobn marimamposkan

   abu

   Delete
  2. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
  3. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 34. FUYOOOOOOOOINNKKKKKK...

  APANKE JADAH BUAH KUTY DAN JIDIN
  TERJUNTAI TERJULAI KANAN DAN KIRI
  SUH BABI JILAT PUN BABI MENGILINTIN
  BUAH NAK GUGUR TUNGGU NAK MATI...


  BERAMBOSSSSS..... KIKIKIKI..

  ReplyDelete


 35. Kata macai pembangkang, 14% pemilikan projek oleh China di Bandar Malaysia menyebabkan negara telah tergadai. Jika begitu sifir pembangkang, bagaimana dengan projek-projek ini?

  1. Pembangunan bandar baru Battersea, United Kingdom (UK). Malaysia menjadi pelabur utama, sedang memajukan dan membina bandar baru di atas tanah utama UK seluas 42 ekar.

  Terkini Malaysia bakal membeli Battersea Power Station dengan nilai 1.6 billion pound yang bakal menjadi sejarah urusniaga hartanah terbesar di bumi UK mengatasi pembelian Walkie Talkie Skyscraper oleh Hong Kong! Malah Apple Inc juga akan buka HQ mereka di UK di Battersea.

  Kesimpulan, DS Najib Razak beli UK!

  2. Malaysia bakal membeli tanah-tanah di Mekah, Madinah dan Jedah. Nilai hartanah Mekah adalah yang paling tinggi di dunia malah nilai kaki perseginya lebih mahal dari New York. Arab Saudi tidak pernah menjual tanah di Mekah dan Madinah kepada pihak luar.

  Malaysia adalah negara pertama yang dapat tawaran membeli tanah di sana hasil hubungan baik DS Najib Razak dengan Raja Salman.

  Kesimpulan DS Najib Razak beli Arab Saudi!

  3. Marina One dan DUO adalah dua pembangunan ultra moden di Singapura. Ia dikenali sebagai Singapore Exchange. Projek ini dimiliki oleh Khazanah sebanyak 60% dan baki 40% dimiliki oleh Singapura melalui Temasek Holdings.

  Kesimpulan, DS Najib Razak beli Singapura!

  4. Lapangan terbang antarabangsa Turki Istanbul Sabiha Gokchen (ISG) kini adalah milik Malaysia.

  Keaimpulan, DS Najib Razak beli Turki!

  5. Malaysia sudah ada blok carigali minyak di Gulf of Mexico. Blok 6 ini meliputi kawasan seluas 559 km persegi, hampir 4/5 keluasan Singapura! Pemilikan adalah 50:50 antara Malaysia dan Ecopetrol yang dimiliki oleh Colombia.

  Kesimpulan DS Najib Razak beli Mexico!

  6. Malaysia sudah menandatangani Memorandum Persefahaman (MOU) dengan Indonesia untuk membangunkan Greater Jakarta.

  Dari nama pun dah tau. Greater Jakarta adalah sama dengan Greater KL iaitu projek pembesaran, pemodenan dan perluasan bandaraya kosmopolitan.

  Malaysia diberi kepercayaan untuk majukan kawasan seluas 500 hektar dengan projek bernilai RM 3.5 billion!

  Kesimpulan, DS Najib Razak beli Indonesia!

  Kalau ikut sifir pembangkang, Malaysia telah beli UK, Singapore, Mexico, Arab Saudi, Turki dan banyak negara lain yang tidak disenaraikan. Tahniah DS Najib Razak!

  ReplyDelete
  Replies
  1. RAKYAT NAK MUNTAH DENGAR PROJEK BILLION²....
   Insentif Pakatan���� Harapan jika BN Direhatkan PRU 14 akan datang.

   1⃣Gaji Penjawat Awam/Pesara dan Bonus di tingkatkan.

   2⃣Gaji Penjawat Swasta bermula Minimum RM1500.

   3⃣Elaun Kebajikan/ Oku/Ibu tunggal Di tingkatkan untuk Minimum permulaan RM800 - RM1000

   4⃣ Bantuan pasangan berkahwin RM500 Seorang untuk perkahwinan pertama.

   5⃣Lesen motosikal Percuma.

   6⃣Mansuh GST.

   7⃣Stabilkan Harga minyak di bawah paras RM1.50 seliter.

   8⃣Bantuan Pendidikan Percuma.

   9⃣Bantuan Pesakit Buah Pinggang,pesakit Jantung Bagi rawatan berkos Tinggi.

   1⃣0⃣Subsidi Air percuma dan Bil Elektrik.

   1⃣1⃣Mansuh PTPTN dan nikmati biasiswa/ pendidikan percuma.

   1⃣2⃣Salur Agih kekayaan mengikut kawasan dan daerah tercicir pembangunan.

   1⃣3⃣Wifi percuma Berkelajuan Tinggi Bandar serta Luar Bandar.

   1⃣4⃣Menstabilkan harga barang.

   1⃣5⃣Bantuan Duit Dapur bagi isi rumah berkahwin/ ibu tunggal  kepada Rakyat Miskin serta berpendapatan rendah sebanyak RM250 sebulan.

   1⃣6⃣Kad Peduli sihat Rakyat setahun RM500.

   1⃣7⃣Pinjaman Peribadi Penjawat Awam untuk tempoh 10 Tahun di naikan semula kepada 20 Tahun bayaran.

   1⃣8⃣Royalti Minyak kepada negeri negeri di tingkatkan Royalti.

   1⃣9⃣Mencegah Ketirisan khazanah negara serta mengagih kekayaan kepada Rakyat.

   2⃣0⃣Menghapuskan Tol di seluruh Malaysia.

   2⃣1⃣Harga kereta baru lebih rendah serta cukai kereta import di turunkan.

   2⃣2⃣Mewujudkan Peluang Pekerjaan lebih banyak.

   2⃣3⃣Mewujudkan peluang mesra usahawan/Peniaga kecil serta pinjaman mudah.

   2⃣4⃣Bantuan Persekolahan tahunan kepada Pelajar sebelum sekolah di buka tahun baru.

   2⃣5⃣Cukai insuran kereta di turunkan kepada kenderaan di bawah 1500CC.

   2⃣6⃣Memperbanyakan Rumah mampu milik bawah RM100,000 dengan insentif bantuan kerajaan.

   2⃣7⃣Siaran EPL Percuma kepada Rakyat Malaysia.

   2⃣8⃣Mengutamakan wang poket Rakyat mencukupi.

   2⃣9⃣Agihan Percuma Sekampit Beras setiap bulan kepada setiap isi rumah berkahwin miskin serta berpendapatan rendah.

   3⃣0⃣Insentif tunai Kelahiran Baru.

   3⃣1⃣ Insentif tabung Pendidikan Awal kepada bayi,kanak2 hingga dewasa. 

   3⃣2⃣Menarik pelabur asing lebih banyak.

   3⃣3⃣Menjadikan malaysia dan Rakyat berpendapatan tinggi menjelang 2020.

   3⃣4⃣Mengurangkan kos sara Hidup Rakyat.

   3⃣5⃣Khidmat kesihatan Percuma.

   3⃣6⃣Sistem Giliran Perdana menteri hanya 2 penggal.

   3⃣7⃣Menjadikan badan SPRM. Bebas serta lapor terus kepada Parlimen.

   3⃣8⃣Gaji Anggota Polis/Tentera akan di tingkatkan bagi meminima salah guna kuasa serta rasuah untuk golongan pasukan pertahanan/penguatkuasa undang undang.

   3⃣9⃣ Menaik taraf kehidupan Rakyat.

   4⃣0⃣Menaik taraf infrastruktur kuarters Tentera dan Polis dengan lebih baik.

   4⃣1⃣Menghadkan campurtangan Perdana menteri terhadap jabatan jabatan kerajaan dan Syarikat GLC.

   4⃣2⃣ Menghapuskan saman tertunggak pesalah lalulintas terutama kepada pesalah kesalahan Tiada lesen motosikal.

   4⃣3⃣Memansuhkan sistem AES

   4⃣4⃣Memberi kelonggaran berpolitik kepada seluruh Rakyat Malaysia.

   4⃣5⃣Mengembalikan wang Rakyat 1MDB di luar negara kepada Rakyat Malaysia.

   Ini barulah namanya kerajaan yang prihatin kepada rakyat bukan sebok projek mega sana sini..itu untuk komisyen poket sendiri.
   Macamlah rakyat tak tahu...
   Kluangman at Thursday, February 01, 2018

   Delete
  2. Kesian janji2 palsu rejim haram pembangkang..tambah seribu lagi pun rakyat tak percaya..dah terbau temberang semua tu..

   Delete
  3. Kejora bapuk tua bodoo @ cikgu najmi taiping mali1 February 2018 at 21:10

   Ko kopipes dari blog CTS haprak...hahaha...

   1. Battersea di selamatkan oleh duit pelabur PNB dan EPF kerana SP setia tak cukup modal disebabkan cost overrun...pencarum epf dipaksa poton gaji 11% dan dividen ASB menurun 7.5%...jika SP Setia gagal projek akan dilelong..

   Tiada syarikat british berani memajukan Battersea kerana chomney yg fi alihkan mesti dibina semula...

   Singapore indonesia dan turki tiada pinjaman dengan mesia...tiada risiko menjual aset kpd mesia....najib bagi cina kominis tapi pinjam beratus bilion dari cinavkominis...risiko jika gagal lunas hutang lu kadi sama guwa lu punyevaset.

   Edra dan tanah pulau indah dah selamat jadi harta milik cina kominis..
   Exchange 106 di trx milik syarikat indonesia...bukan milik 1 mdb yg papa kedana...

   Forest city tunggu giliran

   Bandar 1' malaysia jv dengan syarikat cina kominis yg keluarkan modal...cina kominis yg untung besar...1 mdb papa kedana..

   Petronas dapat lelongan telok mexico secara usahasama....bukan dikuasai sepenuhnye...

   Tanah milik krm di woodland ditukarganti dengan memajukan marina one secara bersama....kongsi untung dengan singapore...

   Tak de ape yg boleh dibanggakan oleh malaysia...

   Delete
  4. Malaysia boleh bangga dgn mak badak, negara lain mana ada mak badak kan>>>

   Delete
  5. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 36. Kejora bapuk tua bodoo @ cikgu najmi taiping mali1 February 2018 at 21:12

  Adakah penasihat SPRM akan siasat Dzulkifli, 1MDB?'

  Ketua Parlimen DAP Lim Kit Siang menggesa empat penasihat kehormat baru SPRM membuktikan kebolehan mereka dengan membuat siasatan ke atas ketua pesuruhjaya badan pencegahan rasuah itu sendiri Tan Sri Dzulkifli Ahmad dan berkaitan dana pelaburan 1MDB.

  Semalam SPRM melantik empat penasihat itu iaitu Canselor Universiti MAHSA Tun Zaki Tun Mohamed Azmi, Pengerusi Indah Water Konsortium Sdn Bhd Tan Sri Abu Zahar Ujang, Pengarah Institut Strategi Kepimpinan Asia (ASLI) Tan Sri Dr Ramon V Navaratnam dan Naib Pengerusi Kanan Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia Tan Sri Lee Lam Thye.

  Lim mencadangkan agar keempat-empat mereka menjalankan siasatan berkenaan bagi membuktikan mereka mampu menjalankan tugas secara "kredibel dan berkesan" dalam membanteras rasuah, dan bukannya untuk "penyamaran yang dijadikan senjata SPRM untuk mengganggu dan menganiaya pemimpin pembangkang"

  "Pertama sekali, sama ada mereka dibenarkan berbincang dan memutuskan sama ada Dzulkifli perlu meletakkan jawatan dalam SPRM.

  "Memandangkan kredibiliti dan keberkesanannya dalam menjalankan tugas dijejaskan oleh skandal yang menyebabkan dia tiba-tiba hilang dari umum," katanya, merujuk dakwaan ke atas Dzulkifli yang dituduh mempunyai hubungan sulit dengan wanita yang sudah berkahwin.

  Polis kini sedang menyiasat kes berkenaan. Menurut undang-undang Malaysia, menggoda wanita yang sudah berkahwin dianggap satu kesalahan.

  Kedua, menurut anggota parlimen Gelang Patah, sama ada penasihat-penasihat itu akan menggesa SPRM menyiasat 1MDB.

  "Adakah empat penasihat kehormat SPRM itu akan menasihatkan SPRM untuk mengadakan siasatan penuh ke atas skandal penggubahan wang haram berbilion dolar melibatkan 1MDB?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kejora bapuk tua bodoo @ cikgu najmi taiping mali1 February 2018 at 21:15

   Jangan harap lah orang2 yg dilantik ini boleh ambil tindakan...tak de kuasa ape pon...hanye untuk hadir mesyuarat dan bagi komen ahe...

   Delete
  2. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 37. Dah menang dua negeri pru lepas tak ada pun pemerhati asing..maknanya yg menang tu penipu besar lah..kan bodoh2 otak pemimpin prejim pembangkang kt malaysia ni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bongok ko...saoe kata tak de pemerhati asing...

   Delete
  2. Yg menang negeri selain 2 negeri yg u maksudkn penipu besar ke? Logik jg. Bn memang penipu. Tklogik masih ada yg sokong bn dgn adanya gst..dn 1mdb... kecuali yg dpt dedak.

   Sebb tkmo diperbodohkn lah maka ph nk ada pemerhati luar pru. Tkmo jd pas yg dh jd bodoh sokong pnyamun.

   Delete
  3. kan mak badak dah bayar cyberpetpot umbngok ni..Dulu kata RBA sekarang dah nmpk kan Si MAslan tu ketua It Amno..idup mak badak

   Delete
  4. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...


   Delete
 38. Kejayaan manusia adalah dalam agama

  Taat seluruh perintah Allah

  Dan meninggalkan segala laranganNya

  Ikut cara Nabi s.a.w

  Allah berkuasa

  Makhluk sikit pun takde kuasa

  Dunia sementara

  Akhirat lah yang kekal selama2nya

  Kamu adalah sebaik2 ummah

  Yang diturunkan kepada manusia

  Kerana kamu mengajak kepada kebaikan

  Dan mencegah dari kemungkaran

  Dan kamu beriman kepadaNya

  Seketika fikir atas iman dan amal

  Adalah dituntut dalam agama

  Seketika kita berada di jalan Allah s.w.t

  Adalah lebih berharga dari dunia dan segala isi2nya

  Oleh itu....

  Kita dituntut untuk lapangkan diri kita untuk berjihad Fisabilillah

  Kita kena belajar2 untuk keluar 3 Hari, 40 hari dan 4 bulan di jalan Allah s.w.t

  Semoga Allah permudahkan niat dan azam kita tu...InsyaAllah

  Mudah2an Allah Qabool...Aminnnnn!!!!!

  Ingatlah...setiap hari kita diziarahi oleh 70 malaikat

  Kita tak tau bila kita akan dipanggil menghadapNya

  Sudahkah kita membuat persiapan yang secukupnya untuk menghadapi saat itu...Tepuk dada, tanya iman????????????????

  ReplyDelete
  Replies
  1. mak badak jugak yg bijak bershopping ...kannn??

   Delete
  2. Kejora bapuk tua bodoo @ cikgu najmi taiping mali1 February 2018 at 21:48

   Geng najis ulang madah yg sama...sudahkan geng najus tobat tak sokong prompak seblm mamposss...

   Delete
  3. Firman Allah s.w.t...mafhumnya:

   ' Jika kamu bantu agama Allah s.w.t. maka Allah akan tegakkan kaki2 kamu menentang musuh2 kamu '

   Oleh itu..janganlah kamu takut2 untuk menghadapi mereka, pasti Allah akan bantu kamu sepertimana Allah bantu Nabi s.a.w dan ahli2 Badar ketika menentang kaum kafir musyrikin dahulu. Sesungguhnya Allah tak pernah memungkiri janji2nya...AMINNNN...

   Delete
  4. perggggghhhhhhhhh!
   caya lah geng najis, dah jadi jundul tabligh pulak dah??? oooooo......selama ni , semua yg ko post tu kira tazkirah tabligh la ye? ni dah kira keluar brapahari nih?

   Delete
  5. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...


   Delete
  6. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...


   Delete
  7. Tidak ada sesapa pun yang menyangka 313 orang sahabah r.a mampu mengalahkan 1000 orang tentera kafir musyrikin...tapi jika Allah dah buat keputusan kemenangan di pihak Nabi s.a.w dan para sahabah r.a, tiada mahluk pun mampu menghalangnya. Tidak mustahil...perkara yang sama akan berlaku dan berulang semula di zaman ini...dengan syarat kita korbankan diri, harta dan masa kita untuk berada di jalan Allah s.w.t...dengan memberi masa untuk buat 2 Taklim, 2 gasyt, keluar 3 hari, 40 hari dan 4 bulan untuk fisabilillah. Semoga Allah terima amal kita ..AMINNNNN...

   Delete
  8. AMINNNN....

   AMINNNNN.....


   AMINNNNNNN......
   AMINNNNN....


   AMINNNNN......   AMINNNNN....

   AMINNNNNN.....
   AMINNNNN......
   AMINNNNN......


   AMINNNNNN......

   AMINNNN....

   AMINNNNN.....


   AMINNNNNNN......
   AMINNNNN....


   AMINNNNN......   AMINNNNN....

   AMINNNNNN.....
   AMINNNNN......
   AMINNNNN......


   AMINNNNNN......
   AMINNNN....

   AMINNNNN.....


   AMINNNNNNN......
   AMINNNNN....


   AMINNNNN......   AMINNNNN....

   AMINNNNNN.....
   AMINNNNN......
   AMINNNNN......


   AMINNNNNN......
   Delete
 39. Ok..mak badak nak makan dulu, cyberpetpot jgn lupa ye kat mak badk..Ingat selalu kat mak..tanpa mak badak sapelah anda..Idup mak badak

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...


   Delete
 40. Betul tu Tan Sri.....
  Dah berkali2 kepala bapak tu menipu rakyat ...cth nya kes rm2.6b yg tak diakuinya masuk acc sendiri,setlh kantoi,buat cite2 karut kononnya derma pak arab,lagi satu tak munasabah duit src 42j masuk akaun sendiri boleh tak sedar....
  Masih ingat rakyat bodoh dan tinggal atas pokok,sekarang zmn ledakan teknologi media baru,apa2 pun tak blh sorok.....
  Aapa cite siasatan felda yg kepala bapak tu arahkan dikorek hingga lubang cacing?.....
  Boleh bla dah.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...


   Delete
  2. Macai /wala `unta 2157 bawah tu dah mula sawan,

   kah kah kahkahkakakakakakakakakakak..........

   Delete
 41. Cabar Rosmah Mansor tu. Cabar dengan Jho Taek Low. Sekor badak sekor babi berlari-lari lepas mencuri duit company buat berjoli nak kena maki sampai mati.

  GENG TAKUBIN SEMALAYSIA.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...


   Delete
 42. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...


  ReplyDelete
 43. Geng najib oi,
  Allah SWT juga menegah dp menyokong perbuatan si pencuri/perompak,baik kecil2an,lebih2 lagi secara super mega......menganiayai rakyat lagi...
  Sudah2lah membodohkan diri,jgn hanya fikirkan untung sekarung(dedak) pd hari....kelak rugi berguni2 utk selama2nya....
  Fikir2kanlah nasib anak cucu kamu pd kemudian hari....cukup2 le menyokong si penjahanam negara dan bangsa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
  2. Kita sentiaas diingatkan lagi dan lagi saban jumaat oleh khatib:

   " Taatlah kamu kepada Allah dan Rasul serta orang2 yang berkuasa (pemimpin2) dalam kalangan kamu dan jika kamu berbantah2 hendaklah kamu kembali kepada AL Quran dan sunnah nabi..itu adalah yang lebih baik bagi mereka yang mengetahui ". Selagi DSNR, sebagai pemimpin uslam kita yang dilantik oleh rakyat melalui P/Raya yang sah, telus dan adil..maka adalah menjadi kewajiban kita untuk terus mendokong pemerintahannya, sehinggalah dia digantikan oleh pemimpin lain..dan setakat ni, belum nampak lagi ada sesapa yang layak untuk menggantikan tempatnya tu !!!!!

   Delete
  3. AMINNNN....

   AMINNNNN.....


   AMINNNNNNN......
   AMINNNNN....


   AMINNNNN......   AMINNNNN....

   AMINNNNNN.....
   AMINNNNN......
   AMINNNNN......


   AMINNNNNN......   Delete
 44. Hamba kini sdg menunggu si Suman puaka
  Tak sabar mau cepuk, ini bapok tua bangka
  Inii mlm, iblis ini akan tempuhi nasib celaka
  Jam 23.00, meniarap le dia di Pdg Merdeka

  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kejora..

   Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah dataran merdeka.

   Saya track suit biru, berkaca hitam 'rayban', tinggi 175.26 cm.

   Delete
 45. WAK SUMAN TEMPE....

  WAK KAT MANA...WAK KAT MANA...WAK KAT MANA...

  WOI KELUAR LAH...  .  Kahkahkah...

  .
  Kahkahkah...  .


  Kahkahkah...  .

  Kahkahkah...
  .

  Kahkahkah...  .
  Kahkahkah...


  .
  Kahkahkah...

  .


  Kahkahkah...  .


  ,


  Kahkahkah...


  .
  BODOOOO...

  BODOOOOO.....HHHHHH...

  Kahkahkah...  .  Kahkahkah...

  .
  Kahkahkah...  .


  Kahkahkah...  .

  Kahkahkah...
  .

  Kahkahkah...  .
  Kahkahkah...


  .
  Kahkahkah...

  .


  Kahkahkah...  .


  ,


  Kahkahkah...


  .
  BODOOOO...

  BODOOOOO.....HHHHHH...

  Kahkahkah...  .  Kahkahkah...

  .
  Kahkahkah...  .


  Kahkahkah...  .

  Kahkahkah...
  .

  Kahkahkah...  .
  Kahkahkah...


  .
  Kahkahkah...

  .


  Kahkahkah...  .


  ,


  Kahkahkah...


  .
  BODOOOO...

  BODOOOOO.....HHHHHH...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kejora..

   Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka.

   Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam 'rayban', tinggi 175.26 cm.

   Delete
 46. Saya dah berada di Bangunan Sulaiman, bersebelahan Dataran Merdeka.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Delete
 47. Di Pdg Merdeka, kini hamba tercegat berdiri
  Kalau Suman tiba, hamba mudah saja dicari
  Jeket hiitam, sapu tangan putih di poket kiri
  Awak pula Suman dajal, tolong perkenal diri

  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhh

  ReplyDelete
  Replies
  1. memang Jora bawak sapu tangan putih,
   Ini lambangnya ?
   Kalu dah kena terok
   Angkat je sapu tangan tu..
   Serah kalah ye....

   Delete
  2. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...

   Delete
  3. Kejora..

   Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka.

   Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam 'rayban', tinggi 175.26 cm.

   Delete
 48. Pergeseran !!!!!!!!
  antara Kojola dan Pak Man semakin memuncak…
  Cabar….mencabar…
  Akhirnya mereka di temukan di gelanggang..

  Maka berlakulah pertarungan hebat..
  Kesudahannya……
  Kesudahannya….

  Inilah wajah Kojolla selepas pertarungan

  Jeng…….jeng….

  ……Z…**…Z…
  ….&…***…..
  ………\\........

  (((-------((
  c…Q….X…?....adoi…adoi.. la
  (…….G…..)
  (…XXXXX.)
  ……||…..
  //…………\\
  //………….\\

  Cian kat dia…..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...

   Delete
  2. Kejora..

   Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka.

   Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam 'rayban', tinggi 175.26 cm.

   Delete
 49. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 50. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 51. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 52. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 53. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 54. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 55. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 56. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 57. ….A……A…..
  …///………\\\
  ///….O…..O..\\\
  ………….00………
  ...)))0000Y000((
  ……))………..((….
  …….AAAAAAA….
  …………((…………
  Senja nan merah
  Sang camar pulang ke sarang
  Sang tedung menyusur batas sawah

  Nun di Atlantis
  Ku kembang sayap merah
  Menujah langit ke destinasi kekasihku KEJORA
  Menelusuri blog-blog cucu cicit adam
  Agar aku dan KEJORA bisa berdiskusi

  Perjanjian 69!!!!!!
  Lidah dan dubur kami bersatu
  Duburnya ku jilati
  Lobang duburnya ku tusuk hingga ke usus
  Manakala hujung bercabang lidahku mengerudi
  Di sana terhimpun najis cairnya yang enak

  Serentak masa yang seiring,
  KEJORA menyembam wajahnya ke duburku
  Dapat ku rasai kegelian nan berahi
  Bila hujung hidung dan jejarinya
  Bermain-main di bibir lubang duburku !

  Sekali kemutan lubang duburku,
  Desir angin menerpa keluar, busuk nan hanyir
  Serentak masa!
  Ku ilhamkan di jiwa kekasihku KEJORA
  Abstrak kejahatan!!!!!
  Dan jejarinya mampu menyusun ayat-ayat penuh nista
  Untuk tatapan pelayar maya.

  Teruskan berkarya wahai kekasihku KEJORA !
  Kerna jiwa kita disatukan..dalam suatu perjanjian

  Senja nan Merah !!!!

  Atlantis Dunia Ku!!!!!

  HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...

   Delete
 58. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 59. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 60. HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!
  HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!
  HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!
  HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!

  ReplyDelete
 61. .A……A…..
  …///………\\\
  ///….O…..O..\\\
  ………….00………
  ...)))0000Y000((
  ……))………..((….
  …….AAAAAAA….
  …………((…………
  Senja nan merah
  Sang camar pulang ke sarang
  Sang tedung menyusur batas sawah

  Nun di Atlantis
  Ku kembang sayap merah
  Menujah langit ke destinasi kekasihku KEJORA
  Menelusuri blog-blog cucu cicit adam
  Agar aku dan KEJORA bisa berdiskusi

  Perjanjian 69!!!!!!
  Lidah dan dubur kami bersatu
  Duburnya ku jilati
  Lobang duburnya ku tusuk hingga ke usus
  Manakala hujung bercabang lidahku mengerudi
  Di sana terhimpun najis cairnya yang enak

  Serentak masa yang seiring,
  KEJORA menyembam wajahnya ke duburku
  Dapat ku rasai kegelian nan berahi
  Bila hujung hidung dan jejarinya
  Bermain-main di bibir lubang duburku !

  Sekali kemutan lubang duburku,
  Desir angin menerpa keluar, busuk nan hanyir
  Serentak masa!
  Ku ilhamkan di jiwa kekasihku KEJORA
  Abstrak kejahatan!!!!!
  Dan jejarinya mampu menyusun ayat-ayat penuh nista
  Untuk tatapan pelayar maya.

  Teruskan berkarya wahai kekasihku KEJORA !
  Kerna jiwa kita disatukan..dalam suatu perjanjian

  Senja nan Merah !!!!

  HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!
  HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!
  HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!
  HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!   .


   .
   .


   .

   .   .   .
   .


   .   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .


   .

   .


   .   .   .

   .
   .

   .
   Budin suka main bola...
   hari-hari Budin main bola...

   Delete
 62. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 63. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 64. Kejora bapuk tua bodoo @ cikgu najmi taiping mali1 February 2018 at 23:09

  Kecian kejora bapuk tua bongok...meracau terok mlm ni...otak hilang satu screw....

  Geng najis dah bertukar jadi ostat tukang kebun plak...

  Bahana membela prompak...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kejora..

   Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka.

   Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam 'rayban', tinggi 175.26 cm.

   Delete
  2. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Delete
 65. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 66. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 67. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kejora..

   Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka.

   Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam 'rayban', tinggi 175.26 cm.

   Delete
 68. .A……A…..
  …///………\\\
  ///….O…..O..\\\
  ………….00………
  ...)))0000Y000((
  ……))………..((….
  …….AAAAAAA….
  …………((…………

  ROSAKKAN !!!!!!!

  ROSAKKAN !!!!!!!

  ROSAKKAN !!!!!!!

  ROSAKKAN !!!!!!!

  ROSAKKAN !!!!!!!

  ROSAKKAN !!!!!!!

  ITU ILHAM KU PADA MU, WAHAI KEKASIH !!!!!!!!

  HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!
  HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!
  HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!
  HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!HA!!!!!!!

  ReplyDelete
 69. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kejora..

   Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka.

   Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam 'rayban', tinggi 175.26 cm.

   Delete
  2. Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Delete
  3. WAK SUMAN TEMPE DAH MACAM ORANG GILA...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Delete
 70. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kejora..

   Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka.

   Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam 'rayban', tinggi 175.26 cm.

   Delete
  2. WOIII...WAK SUMAN GILO....

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...   Delete
 71. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kejora..

   Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka.

   Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam 'rayban', tinggi 175.26 cm.

   Delete
  2. WOIII...WAK SUMAN GILO....

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Delete
 72. Jam 11.00, hamba tunggu bagaii yg dikata
  Tak menyahut pun Suman bapok tua renta
  Ternyata pak kadok inii hanya banyak aota
  Bacul dayus, udah kecut peliir ini pendusta

  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kejora..

   Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka.

   Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam 'rayban', tinggi 175.26 cm.

   Delete
  2. A……A…..
   …///………\\\
   ///….O…..O..\\\
   ………….00………
   ...)))0000Y000((
   ……))………..((….
   …….AAAAAAA….
   …………((…………

   ROSAKKAN !!!!!!!

   ROSAKKAN !!!!!!!

   KU JILATI LUBANG DUBUR MU YANG ENAK!!!!

   KEJORA SAYANG KU !!!!!!!!!

   HA!!!!!HA!!!!!!HA!!!! HA!!!!!!!
   HA!!!!!HA!!!!!!HA!!!! HA!!!!!!!
   HA!!!!!HA!!!!!!HA!!!!!HA!!!!!!!

   Delete
  3. WOIII...WAK SUMAN GILO....

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Delete
 73. Perjanjian 69!!!!!!
  Lidah dan dubur kami bersatu
  Duburnya ku jilati
  Lobang duburnya ku tusuk hingga ke usus
  Manakala hujung bercabang lidahku mengerudi
  Di sana terhimpun najis cairnya yang enak

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kejora..

   Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka.

   Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam 'rayban', tinggi 175.26 cm.

   Delete
  2. WOIII...WAK SUMAN GILO...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Delete
 74. P E R H A T I A N :

  Tolong hebahkan kalau2 Kejora terlepas pandang.

  Saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka.

  Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam 'rayban', tinggi 175.26 cm.

  ReplyDelete
  Replies
  1. WOIII...WAK SUMAN GILO....

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Delete
 75. KEJORA KAT CHOW KEAT

  TENGAH MAIN JUBORRRRR

  DISKAUN MURAH WEEEEE

  BANGLA NGAH BERBARIS !!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Z TOKEY BABI ADA BERNIAGA KAT PASAR BORONG CHOW KIT...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Delete
 76. Yennadey Suman, yengge poodachit poodah
  Pembohongan si bacul ni ternyata lah sudah
  Mlm2 pakai cermin mata hitam apa ke jadah
  Huerghh...ptuihh..muka ifrit ni aku nak ludah

  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhh

  ReplyDelete
  Replies
  1. WAK SUMAN TEMPE DAH GILO....

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...

   Kahkahkah...   .   Kahkahkah...

   .
   Kahkahkah...   .


   Kahkahkah...   .

   Kahkahkah...
   .

   Kahkahkah...   .
   Kahkahkah...


   .
   Kahkahkah...

   .


   Kahkahkah...   .


   ,


   Kahkahkah...


   .
   BODOOOO...

   BODOOOOO.....HHHHHH...


   Delete
 77. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 78. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 79. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 80. SAYA TONGAH BEJUBORRRRR
  JANGAN GANGGU

  DARI SAYA : KEJORA  SAYA TONGAH BEJUBORRRRR
  JANGAN GANGGU

  DARI SAYA : KEJORA


  SAYA TONGAH BEJUBORRRRR
  JANGAN GANGGU

  DARI SAYA : KEJORA


  SAYA TONGAH BEJUBORRRRR
  JANGAN GANGGU

  DARI SAYA : KEJORA


  SAYA TONGAH BEJUBORRRRR
  JANGAN GANGGU

  DARI SAYA : KEJORA


  SAYA TONGAH BEJUBORRRRR
  JANGAN GANGGU

  DARI SAYA : KEJORA


  SAYA TONGAH BEJUBORRRRR
  JANGAN GANGGU

  DARI SAYA : KEJORA


  SAYA TONGAH BEJUBORRRRR
  JANGAN GANGGU

  DARI SAYA : KEJORA


  SAYA TONGAH BEJUBORRRRR
  JANGAN GANGGU

  DARI SAYA : KEJORA


  SAYA TONGAH BEJUBORRRRR
  JANGAN GANGGU

  DARI SAYA : KEJORA


  SAYA TONGAH BEJUBORRRRR
  JANGAN GANGGU

  DARI SAYA : KEJORA

  ReplyDelete
 81. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 82. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete
 83. Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!!  .


  .
  .


  .

  .  .  .
  .


  .  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .


  .

  .


  .  .  .

  .
  .

  .
  Budin suka main bola...
  hari-hari Budin main bola...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...